Mar 072014
 
images

“Ingrijirea pielii pentru barbati” ar putea parea un subiect iesit din comun pentru anumiti barbati. Si ar fi fost si mai iesita din comun acum cativa ani. Cu toate acestea, din ce in ce mai multi barbati isi dau seama acum de importanta ingrijirii pielii lor ( si astfel observati piata explodand cu produse de ingrijire a pielii pentru barbati de asemenea). Cu toate ca pielea barbatilor este diferita de cea a femeilor, “ingrijirea pielii pentru barbati” este foarte similara celei pentru femei.

 

Ingrijirea pielii pentru barbati incepe cu curatarea. Solutii de curatare solubile in apa sunt de preferat. Curatarea ajuta la eliminarea mizeriei, grasimii si poluantilor din piele si ajuta la prevenirea astuparii porilor. Pielea mai uleioasa din natura a pielii barbatilor face curatarea o parte foarte importanta in procedura de ingrijire a pielii. Curatarea trebuie sa fie facuta macar o data pe zi, si e si mai bine daca este facuta de doua ori pe zi. Folosirea sapunului pe fata este decurajata.

Afla cum slabesti 5KG in 7 zile! Click AICI>>>

 

Ingrijirea pielii pentru barbati se invarte destul de mult in jurul barbieritului. Spuma/crema/ gelul de ras si lotiunea de dupa barbierit sunt unele din cele mai importante produse pentru ingrijirea pielii pentru barbati. Ingrijirea pielii pentru barbati luata in serios necesita o selectie adecvata de produse si echipament din cadrul barbieritului. Una dintre cele mai importante lucruri de luat in calcul in alegerea produselor de barbierit este tipul pielii ( devreme ce gradul de grasime difera de la persoana la persoana). Lotiunile de dupa barbierit ce contin alcool ar trebui evitate. Ingrijirea pielii pentru barbati adecvata necesita de asemenea si lame de calitate. Iata, lamele cu cap pivotant sunt cele preferate pentru ca sunt cunoscute ca reducand taieturile. Pe langa aceste produse si echipament, mai este necesar ca sa le folositi in mod adecvat. Fiti blanzi cand folositi o lama. Nu le impingeti impotriva pielii dumneavoastra; folositi o miscare usoara si blanda ( pana la urma este vorba de eliminarea parului, nu a pielii).

 

Pielea barbatilor este in general mai uleioasa si mai groasa, avand pori mai mari si glande sebacee mai active. Cu toate acestea, din cauza barbieritului regulat, pielea poate deveni deshidratata destul de usor. Astfel produsele hidratante fac parte de asemenea din ingrijirea pielii pentru barbati. Gelurile sau cremele hidratante ar trebui aplicate dupa fiecare barbierit. De fapt, unele geluri sau spume de ras pot avea efect de hidratare propriu de asemenea. Fata trebuie tamponata usor cu aceste produse hidratante si masata usor folosind miscari ascendente.

 

Cu toate ca pielea barbatilor este mai putin predispusa la cancer de piele cauzata de radiatiile UV, folosirea lotiunii impotriva razelor soarelui este la fel de importanta ca masura de ingrijire a pielii pentru barbati. Puteti sa folositi un produs hidratant care contine protectie impotriva razelor UV si au efect hidratant.

 

O alta optiune buna pentru ingrijirea pielii pentru barbati este folosirea produselor ce au ca ingrediente naturale aloe vera, sare de mare, nuca de cocos, etc. Uleiurile naturale antiseptice precum cel de lavanda, arbore de ceai, etc pot oferi de asemenea beneficii in ingrijirea pielii pentru barbati.

 

Ingrijirea pielii pentru barbati nu este asa dificila precum cred oamenii. Sunt necesare doar cateva minute pe zi pentru a va acorda o piele sanatoasa pentru prezent si viitor.

 

CafeForm Plus

 Leave a Reply

(required)

(required)


3 + = twelve

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>